Ontmoet gelijk gestemden

hormonen

Slaapproblemen

LAAT JIJ JE ZAND IN DE OGEN STROOIEN?

We hebben allemaal avonden waarop we het moeilijk vinden om in slaap te vallen of dat we 's nachts wakker worden. Hoe we slapen en hoeveel slaap we nodig hebben, verschilt voor ons allemaal en verandert naarmate we ouder worden.

Slaapproblemen lossen zich meestal binnen ongeveer een maand op. Maar langere perioden van slechte slaap kunnen ons leven gaan beïnvloeden. Het kan extreme vermoeidheid veroorzaken en gewoonlijk beheersbare taken moeilijker maken.

Als u regelmatig problemen heeft met slapen, kunt u last hebben van slapeloosheid . Slapeloosheid kan maanden of zelfs jaren aanhouden, maar verbetert meestal als u uw slaapgewoonten verandert.

Slaapproblemen komen vaak voor en de tips op deze pagina zouden moeten helpen. Maar als ze niet hebben gewerkt, of als je maandenlang moeite hebt gehad met slapen en het je dagelijkse leven zodanig beïnvloedt dat het moeilijk is om ermee om te gaan, kun je baat hebben bij verdere ondersteuning.


“Slapen kan ze niet, ze ligt weer naar het plafond te zien, en te luisteren naar den wekker die belachelijk de duisternis in uren tracht te snijden.”

— Louis Paul Boon


WAT IS DE BEHANDELING VOOR SLAAPPROBLEMEN?

Slaapproblemen leren begrijpen is de eerste stap. Veranderingen in levensstijl en suppletie kunnen beide worden gebruikt om slaapproblemen te kunnen veranderen, en vaak is een combinatie hiervan nodig. Vrouwen kunnen hun symptomen van nachtelijk transpireren mogelijk verminderen door stress reductie en het aanpassen van het beddengoed. Een voor de hand liggende oplossing als de slaapproblemen Bog te overzien zijn.

Lichaamsbeweging en voldoende daglicht is essentiëel voor de aanmaak van het slaaphormoon Melatonine.

Beter slapen?

Manta Sleep Mask

Het gepatenteerde Manta Sleep Mask garandeert 100% duisternis, geen druk op de ogen en extreem comfort (voor alle slaapposities)

Vanaf nu kun je in elke positie en op elke plek in complete duisternis slapen, zonder het gevoel dat je een slaapmasker draagt. Het Manta Sleep Mask krijgt van gebruikers een waardering van 4,8 sterren (op basis van 2830 reviews).

MEER INFO

These sheets are made for sleeping

Dit 100% Tencel™ beddengoed voelt altijd als net gewassen. Het bedlinnen ademt als geen andere stof, zodat jij heerlijk slaapt en uitgerust ontwaakt. Onze satijnweving is bovendien sterk en het duurzame materiaal behoudt zijn kwaliteit jaar in jaar uit.

Onze dekbedovertrekken zijn 100% plantaardig, gemaakt van eucalyptus en beukenbomen en afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en plantages. De stof is super zacht, sterk, soepel en heeft van nature een luxe glans.

MEER INFO

Reactie plaatsen

PRAAT EROVER

BELANGRIJK IS GERICHT ADVIES TE KRIJGEN VAN EEN GESPECIALISEERD HORMOONTHERAPEUT DIE VANUIT ERVARINGSDESKUNDIGHEID JE ZULT BEGRIJPEN EN EEN VOORBEELD VOOR JE KAN ZIJN DAT ER OP EEN NATUURLIJKE MANIER IETS AAN TE DOEN IS.