'Natuurlijk' willen wij jou belonen!

affiliatie

Hét beloningssysteem voor iedere
serieuze partner.

Welkom bij ons affiliatie programma voor studerende en afgestudeerde therapeuten! Collega opleiders en brancheorganisaties. We zijn verheugd om samen te werken met gepassioneerde professionals zoals jij, die enthousiast zijn over onze opleiding. Ons doel is om onze advertentie-uitgaven te herinvesteren in de groei van onze gemeenschap, en daarom bieden we jou de kans om mee te doen en samen met ons te groeien. Je ontvangt maar liefst minimaal 10% wederkerende commissies voor iedere opleiding en minimaal 20% op onze bijscholingen voor elke klant die je aanbrengt. Deze commissie blijft terugkomen zolang de door jou aangebrachte klant klant blijft. Ben je al lid van onze Community? Dan belonen we je met nog eens 10% extra!


Ga jij de samenwerking aan?

voordelen van ons beloningssysteem

Minimaal 10% commissie

Minimaal 10% wederkerende commissie op zowel opleidingen, bijscholingen en lidmaatschappen van klanten die via jouw affiliatie link kopen. Elk jaar nieuwe startdata en doorlopende bijscholingen. Meer voordeel dus met de wederkerende commissies.

partners

Maandelijkse uitbetaling

Wij betalen de commissies uit zodra jij daar om vraagt. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Je krijgt toegang tot een live dashboard waarin je precies kunt zien hoeveel clicks en sales je hebt gerealiseerd.
downloaden

Zo gepiept en te downloaden

Aanmelden is zo gepiept. Je kunt direct promoten met jouw persoonlijke affiliatie link. En je kunt onbeperkt gebruik maken van onze professionele promotiematerialen. Direct te downloaden

In 60 seconden aan de slag!

De eerste stap is uiteraard het aanmaken van een affiliate account bij

Hormoon Community Nederland.
Per direct kan je vervolgens gebruik maken van het affiliate systeem.
Met jouw persoonlijke link kun je direct campagne voeren en zo jouw eerste commissie binnen slepen.


Twijfel niet en begin vandaag nog ;-)

Hoe werkt affiliate marketing?


Wij bedanken je voor je inzet en enthousiasme!

Op deze manieren kunnen wij je eindelijk belonen voor je enthousiasme over ons aanbod. 

Alvast bedankt.