Meer leren over hormonen?

Sluit je aan bij onze community!

hormonen

         Actief deelnemen...

hormonen

kosteloos deelnemen...

 SAMEN STAAN WE STERKER.....

Wij hebben vanuit Hormoon Community Nederland al velen Hormoontherapeuten opgeleid en daar ben jij er één van!

Met zijn allen hebben we al duizenden mensen geholpen met hormonaal gerelateerde klachten. Het geven van opleidingen is onze core-business maar daarnaast gaan we vanaf 2023 meer doen aan  bijscholing, intervisies, lezingen, blogs, evenementen, en coachingstrajecten.

Wij hebben, dankzij jouw bijdrage, veel geleerd over wat de consument écht verder helpt en wat niet.

Na meer dan 11 jaar hebben we de kans gezien online bijscholing en advies te geven en een betere oplossing voor jou en de een betere samenwerking met de consument bedacht! 

Direct contact met dé juiste hormoonexpert is voor de consument essentieel  voor optimalisering of herstel van hormonen. Maar ook jouw kennis, bijscholing en samenwerking draagt daaraan bij.

Onze aangesloten artsen, specialisten en therapeuten bieden je met veel plezier extra kennis. Kennis die onmisbaar is.

We helpen je met zinvolle adviezen en indien nodig openen we directe deuren naar jou, de hormoontherapeut die de consument serieus neemt, dezelfde ervaring heeft en de expertise om mensen te helpen vanuit de eigen huiskamer of praktijk.

Bij deze willen we je uitnodigen voor deelname aan ons platform. Dit is onze meest flexibele en complete oplossing voor optimalisering van je kennis en open te staan voor iedereen die kampt met vragen, klachten of zijn gezondheid wilt optimaliseren.

Ga jij de samenwerking aan?


AANBOD GEACCREDITEERDEN ONLINE BIJSCHOLINGEN voorjaar 2023

Cardioloog, Insuline resistentie

Het vrouwenhart

0.5 ECTS

De onderwerpen, welke besproken worden in deze video met Dr. Remko Kuipers (cardioloog), zijn hoe hart problemen  (hart- en vaatziekten) vanuit cardiologisch perspectief kunnen ontstaan vanuit een hormonale disbalans.

Circadiane Ritme

0,5 ECTS

Dr. Marijke Gordijn (Chronobioloog), bespreekt in deze video de werking van de Circadiane klok. Door rekening te houden bij behandelmethoden met de tijd van de dag zullen mensen zich beter voelen, beter kunnen slapen en beter presteren.

Gynaecoloog Hormonen

Endorfine-systeem

0,5 ECTS

Dr.Anne-Mieke Omtzigt (Gynaecoloog) behandeld in deze video het Endorfine-systeem. Hoe de invloed van stress gestuurd wordt vanuit onze genen en hedendaagse levensstijl. Dé prioriteit in aanpak van hormonale klachten.

Extra Live bijeenkomsten voor Community Leden

27 Mei, 4 Juli, 21 oktober Live leden Bijeenkomsten

COMMUNITY

Bijeenkomsten 15 Leden

Op lokatie in Rotterdam ontvangen we leden van de community voor geaccrediteerde bijscholing, intervisie en ondersteunen we elkaar met vraagstukken uit de praktijk. De huiselijke sfeer maakt deze dagen relaxed, warm en intiem en is er voldoende gelegenheid met elkaar te communiceren over ons vakgebied.


RESERVEER ALVAST JE PLEK! Max 15 Deelnemers

Live bijeenkomsten

17 Juni

INTERMITTENT FASTING EN LIVING

Meer aanbod:

AANBOD GEACCREDITEERDEN BIJSCHOLINGEN najaar 2023

Neurofeedback

Hypocampus en BDNF

De onderwerpen, welke besproken worden in deze video met Dr.Erik van Beuningen Kuipers , zijn hoe BDNF geactiveerd kan worden en welke invloed het  heeft op ons geheugen, leervermogen en brein gerelateerde klachten.


Cardioloog, Insuline resistentie

Mitochondriën

In deze video worden de bekende omega-3 vetzuren nauwkeurig onder de loep genomen. Wat zijn precies omega-3 vetzuren? Wat zijn de bronnen van deze vetzuren in onze voeding? Wat is de functie van omega-3 vetzuren in ons lichaam en vooral:Wat doen ze voor onze energie!

Kleine Heldenhuis

Kritische periode

Kinderarts/neonatoloog, Angelique Haringsma legt in deze video uit hoe prematuur of dysmatuur geboren kinderen, maar ook andere kinderen met een moeilijke medische start support kunnen ontvangen die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen tot optimaal functionele mensen in de toekomst

Live bijeenkomsten

23 September

ONDERWERPEN EN AANMELDING

BINNENKORT BESCHIKBAAR

9 December

ONDERWERPEN EN AANMELDING

BINNENKORT BESCHIKBAAR

Lidmaatschap

AKTIEF DEELNEMEN?

Ben je geïntreseerd in bijscholingen, het bijwonen van onze live bijeenkomsten en wil je gebruik maken van ons platform voor het kenbaar maken van je expertise, trainingen en coaching aan de consument? Wordt dan lid. Een jaarabonnement is slechts een investering van € 595 en geeft je toegang tot: 

  • minimaal 2 geaccrediteerden bijscholingen per kwartaal t.w.v. € 1200! (8 bijscholingen per jaar)
  • 1 geaccrediteerde live bijenkomsten naar keuze (4 per jaar) t.w.v. € 149
  • Onbeperkt toegang tot de reeds bestaande online lessen van de vakopleiding Hormoontherapie.
  • Vermelding op de website pagina therapeuten
  • Contact met collega's
  • Gebruik van ons platform voor het geven van webinars, trainingen of advies
  • Het kenbaar maken van je expertise en doorverwijzing naar je persoonlijke trainingen.
  • En wellicht vind je het leuk actief deel te nemen op ons Forum.

Volledige documentaire van 15 video's met Rineke Dijkinga:

Voeding en hormonen.