ONLINE PROGRAMMA'S

Doorbreek die hormonale fase.

Een periode van pijn hoeft het namelijk niet te zijn!


Bekijk de programma's

Wil je begrijpen wat er in je omgaat?

Wij hebben veel geleerd over wat je écht verder helpt en wat niet. We weten bijvoorbeeld dat menstruatie klachten geen gehoor krijgen en je daar wel wat aan wilt doen. Het volgen van zware en strenge diëten bij overgewicht niet vol te houden is en medicatie bij depressie of slaapproblemen geen permanente oplossingen bieden. IVF trajecten vaak langer duren dan nodig is. Hulp wordt vaak een lang traject en dat is niet ons doel.

We helpen je met zinvolle toepasbare adviezen en indien nodig openen we directe deuren naar de hormoontherapeuten die jou serieus nemen, dezelfde ervaring hebben en vanuit je eigen huiskamer beschikbaar zijn.

Dit is onze meest complete oplossing voor iedereen die kampt met vragen, klachten of gene rondom de hormoonhuishouding.

'Na het volgen van de webinars stond ik perplex!'

Nog nooit had iemand mij verteld hoe mijn hormonen geprogrammeerd waren, welke invloed ik zelf kon uitoefenen om me goed te voelen, mijn klachten eerder aan te voelen en te anticiperen. Hormonen het is voor mij een levenslang traject, en dat inzicht is zo fijn! Daar is geen pilletje tegen opgewassen.  Ik voel me prima en mijn gezin begrijpt me beter.

Honger

Ik voel me prima en mijn gezin begrijpt me beter.

'Had ik dit maar eerder geweten' 

Na één berichtje op het platform had ik al meteen de juiste therapeut te pakken, ik kampte al jaren met een onverklaarbaar overgewicht. Heb vele diëtistes afgelopen en personal trainers. Anta Admiraal heeft me met veel geduld uitgelegd dat we de oorzaak moesten bekijken. Een traagwerkende schildklier was de uitkomst en ben begeleid door een Hormoontherapeut van HCN, gespecialiseerd in Schildklierklachten. Ik werd eindelijk gehoord en begrepen. Inmiddels gaat het stukken beter en zie de toekomst weer rooskleurig tegemoet. De online training gaf me veel inzichten, waar een therapeut of arts gewoonweg geen tijd voor heeft om je dit uit te leggen. Ik begrijp mezelf nu meer en waar mijn klachten zijn oorsprong vinden. 

Ik kan het nu beter ondervangen.

This isn't a plan,

"prof said"

Its Hormones.

-Brandon Sanderson

Voor elke fase een oplossing!

Vruchtbare periode

Toegang tot alle informatie over een gezonde Cycles, het behoud van optimale energie en conditionering.


Pre-menopauze

Toegang tot alle informatie over de pre-menopauze, ondervang de eerste symptomen krijg betere focus, concentratie en levenslust.


Menopauze

Toegang tot alle informatie over de menopauze, hoe je beter kunt slapen, je libido verhoogd en concentratie en stemming verbeteren.


Bekijk de programma's
Online coaching hormonen

Informatie, ondersteuning en praktische tools voor elke levensfase!

We verwachten niet van jou dat jezelf naast je drukke agenda ook nog op eigen wilskracht aan de slag gaat om hormoon expert te worden..

Daarom hebben we een aantal sessies ontwikkeld waarin de werking van hormonen duidelijk voor je wordt. 

In een volledige informatie pakket kun je in je eigen tempo online, de training 'grip op je hormonen' volgen en via een gemakkelijk journal direct praktische tools toepassen, Films bekijken over voeding en hormonen. Je vragen stellen in de chat, online evenementen volgen en ontvang je het volledige e-book 'grip op hormonen'. Bovendien kun je op het besloten platform contact maken met 'leeftijdgenoten met dezelfde vragen of problemen'.

PROGRAMMA'S

49,-

Vruchtbare periode

In de vruchtbaren periode krijgen vrouwen te maken met menstruatie problemen, PMS, PCOS,  ongewenste kinderloosheid, huidproblemen en meer. 

Maar gelukkig heb je zelf wel invloed op hoe jij de klachten verminderd of zelfs laat verdwijnen!

Wij Helpen je daar graag bij!

Hoe?

Wij bieden je een compleet programma aangepast aan de vruchtbare periode, je krijgt 1 jaar toegang tot ons online platform, waar we beschikbaar zijn voor vragen, webinars geven en je krijt als Bonus een 15-delige documentaire serie over voeding en hormonen.

Hormoontherapeut
49,-

Pe-menopauze

In de pre-menopauze krijgen vrouwen te maken met menstruaties die minder voorspelbaar worden in termen van timing, duur en intensiteit. Minder Focus, Meer vermoeidheid, onrust en emoties. 

Helaas is er nog geen wondermiddel beschikbaar die alle symptomen in één keer teniet doet. Maar gelukkig heb je zelf wel invloed op hoe jij de klachten ervaart en verminderd.

Wij Helpen je daar graag bij! 

Hoe?

Wij bieden je een compleet programma aangepast aan dePre-menopauze, je krijgt 1 jaar toegang tot ons online platform, waar we beschikbaar zijn voor vragen, webinars geven en je krijt als Bonus een 15-delige documentaire serie over voeding en hormonen.

Hormoontherapeut
49,-

Menopauze

In de Menopauze krijgen vrouwen te maken met onverklaarbaar overgewicht, vaginale droogheid, droge ogen, laag libido, stemmingswisseling, nachtzweren en opvliegers, hartklachten en vergeetachtigheid. Veel vrouwen kunnen in deze periode ook wel wat ondersteuning gebruiken.

Wij helpen je daar graag bij!

Hoe?

Wij bieden je een compleet programma aangepast aan de Menopauze, je krijgt 1 jaar toegang tot ons online platform, waar we beschikbaar zijn voor vragen, webinars geven en je krijt als Bonus een 15-delige documentaire serie over voeding en hormonen.

ONDERSTEUND DOOR ARTSEN EN SPECIALISTEN

Jaap Jacobs

Evolutionair arts en schildklierspecialist reguliere geneeskunde

Cardioloog, Insuline resistentie

Remko Kuipers

Remko Kuipers is gezondheidscoach, cardioloog in het OLVG in Amsterdam en onderzoeker.

Gynaecoloog Hormonen

Anne-Mieke Omtzigt

Anne-Mieke Omtzigt, gynaecoloog en directeur van Vrouw&Klinieken in Lelystad

Neurofeedback

Erik van Beuningen

Erik van Beuningen is Biologisch psycholoog .en directeur van het Neurotherapie Centrum Hilversum

Hormonen videoserie

Rineke Dijkinga

Rineke Dijkinga is  orthomoleculair en natuurgeneeskundig therapeut

Colette Möhlmann_Zwinkels

Colette Möhlmann-Zwinkels is Holistisch Therapeut

Kim Bell

Kim Bell is Natuurgeneeskundige, therapeut en herborist