Anita Admiraal, Orthomoleculair-, huid- en hormoontherapeut

Ik help je graag met wat ik het liefste doe, jou zorg bieden!

Over mij...

Anita Admiraal is een ervaren professional op het gebied van hormonen en staat bekend als een no-nonsense adviseur. Met 60 jaar aan levenservaring heeft ze ongetwijfeld een schat aan kennis en expertise opgebouwd in het begrijpen van hormonale processen en hoe ze van invloed kunnen zijn op de gezondheid en het welzijn. Als no-nonsense adviseur is ze waarschijnlijk bekend om haar directe en praktische benadering van het verstrekken van advies en begeleiding aan haar cliënten.

Anita Admiraal heeft door de jaren heen veel mensen geholpen met hormonale kwesties en heeft een reputatie opgebouwd als een vertrouwde bron van informatie en begeleiding op dit gebied. Haar kennis en toewijding aan het helpen van anderen zijn ongetwijfeld van onschatbare waarde voor velen.

Ze pakt haar begeleiding aan met direct toepasbare adviezen, simpel, hanteerbaar en makkelijk toe te passen in je dagelijks leven.

Sanne Huijbers

Interim Professional Finance

'Zo blij met hoe ik me nu zowel lichamelijk als geestelijk voel'

Afgelopen maanden ben ik onder begeleiding van Anita Admiraal 1:1 aan de slag gegaan met mijn hormonen en voeding. Na een uitgebreide intake hadden we een goed beeld van waar ik stond en welke kant we op wilden. Stap voor stap aan de slag gegaan. Heel veel informatie en inzichten gekregen. Hierdoor werd het makkelijker te begrijpen waarom het goed is om bepaalde dingen wel te doen en andere dingen juist te laten.

Anita heeft ontzettend veel kennis en ervaring en kan hierdoor heel zorgvuldig kijken wat jij nodig hebt. Dit traject is geen pilletje of zalfje waarbij jij verder niets hoeft te doen en je problemen vanzelf verdwijnen. Je zult echt zelf aan de bak moeten en veranderingen moeten aanbrengen in je leven, maar hoe groter je eigen inzet…des te groter het resultaat. Zo blij met hoe ik me nu zowel lichamelijk als geestelijk voel en wat een verschil ten opzichte van het begin. Dank je wel voor de fijne begeleiding!

Sanne (25-02-2024)

Mijn hormonale programmering

 Ik ben geboren met een tekort aan serotonine en een vergrote bijnier. Het enige uiterlijke kenmerk is mijn lange ringvinger.

Altijd had ik het gevoel dat ik 'aanstond', daardoor een enorme doorzetter ben, maar vaak over mijn grenzen ging. Angstgevoelens, overgevoeligheid en depressie konden mij soms de baas worden. 

Tijdens een diagnose burn-out, werd mij alles duidelijk!

Ik was als kind belast met stress vanuit de baarmoeder en daardoor anders hormonaal geprogrammeerd.

Inmiddels herkennen vele vrouwen zich in dit fenomeen en zijn hopeloos op zoek naar oplossingen.

En die heb ik ontdekt!


Daarom help ik jou graag met mijn adviezen en ervaringen om meer grip te krijgen op je leven!

Kijk wat je krijgt!


Online coaching hormonen

Wat kun je van mij verwachten?

Ik verwacht niet van jou dat je helemaal zelf naast je drukke agenda ook nog op eigen wilskracht aan de slag gaat. Daarom heb ik een aantal sessies ontwikkeld waarin de werking van hormonen duidelijk voor je wordt. Je wordt iedere WEEK op verschillende manieren LIVE geprikkeld om een stap vooruit te zetten met je gezondheid en hormonale klachten.

Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

Ga mee in dit positieve momentum en laat je inspireren door voorbeelden, trends en praktische actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt. Het zal je helpen inzicht te creëren in je eigen hormonale gezondheid en deze kennis zal je altijd kunnen gebruiken. Je hebt me daarna dus nooit meer nodig, tenzij voor een leuk gesprek!

Wat krijg je?

Uitgebreide anamnese en kennismaking

Na het invullen van een eenvoudige vragenlijst, houden we een 1,5 uur durend (eventueel online) 1:1 gesprek. Krijg je een volledig verslag van mijn bevindingen en wat we verder in het traject individueel kunnen 'aanpakken'. We kunnen fijn met elkaar kennis maken en we plannen de data voor het verdere traject.

Elke week online in gesprek

Na mijn bevindingen van het eerste gesprek en uitwerking van mijn plan komen we elke week samen, dat mag ook online als je te ver weg woont. We bespreken je voortgang en wat er goed gaat en waar je moeite mee hebt. Gedurende het traject sturen we waar nodig bij en geef ik je simpele tools voor in je dagelijks leven toe te passen. Na 3 Maanden sluiten we het traject af en gaat het vele malen beter met je!

Volledig programma online

Naast onze gesprekken en het opvolgen van mijn adviezen kun je terug vallen op een online programma met een door mij samengesteld journal, tips, videos' over voeding en hormonen en handige weetjes. Dit programma blijft nog een jaar tot je beschikking. Ik kan terwijl jij lekker bezig bent, nadenken over de volgende stappen en dat bespreken we dan wel in het volgende gesprek. 

Je ontvangt een hard copy van mijn boek

Je krijgt het volledige e-book in hard-copy, welke  het traject ondersteunen en is een leidraad die je verdere leven en inzichten laat veranderen.

 € 3250,-

Hoe krijg je simpelweg grip op jouw hormonen?

Door mijn unieke begeleiding. Een coachingstraject in 6 maanden bestaande uit:


 • 1:1 gesprek n.a.v. uitgebreide anamnese.
 • Online video's en programma met uitleg en tips
 • wekelijkse LIVE gesprek voor al je vragen.
 • Een door mij gemaakt Journal, voor je wekelijkse vorderingen.
 • Hard-copy van mijn volledige e-book
 • Jaar toegang tot programma en onze Community!EN NAAST JE COACHINGSTRAJECT KRIJG JE NOG MEER!!!

Je bent automatisch lid van onze Online Community. Wat inhoud dat je 

naast dit coachingstraject toegang hebt tot een prachtige 15 delige documentaireserie over voeding en hormonen, waar je je Netflix serie even voor opzij zet. Via de community kun je privé chatten om je vragen te stellen en bieden we je de kans je extra te ondersteunen.


Geen dure consulten en herhalingsafspraken! Je hebt het gehele jaar toegang en ondersteuning.


Met een eenmalige investering in jezelf  krijg je toegang tot het bijwonen van een persoonlijk traject met mij, de  #1 expert op het gebied van hormonen.


hormoontherapie

Investering in jezelf met het volledige programma:

'Gegrepen door Hormonen!'

Slecht in je vel? Investeer vandaag nog in jezelf met jouw persoonlijke programma.


 • GA aan de slag meteen exclusief programma
 • Krijg 'Grip op je Hormonen!' in 12 persoonlijke sessies
 • Ondersteund door Volledige e-book
 • Direct aan de slag met door ons ontwikkeld Journal
 • Ondersteuning online via chat en ons platform
 • Onbeperkt TOEGANG
 • 15 video's voeding en hormonen met Rineke Dijkinga
 • Hormonen check 
 • Laat al deze informatie je niet ontgaan! Krijg grip op je hormonen...

Ben je een druk werkende moeder met een tiener dochter? Beiden last van hormonale schommelingen?

Bekijk dan eens dit traject.'Van Moeder naar dochter'

Dé Online cursus voor moeders en hun tiener dochters!

Versterk in 10 weken jullie band en hormonale gezondheid op een interactieve manier!