MENSEN

COACHINGSTRAJECHT

Anita Admiraal, de #1 expert op het gebied van Hormonen

Bekijk traject
Hormonen

Anita Admiraal

Anita Admiraal is een ervaren professional op het gebied van hormonen en staat bekend als een no-nonsense adviseur. Met 60 jaar aan levenservaring heeft ze ongetwijfeld een schat aan kennis en expertise opgebouwd in het begrijpen van hormonale processen en hoe ze van invloed kunnen zijn op de gezondheid en het welzijn. Als no-nonsense adviseur is ze waarschijnlijk bekend om haar directe en praktische benadering van het verstrekken van advies en begeleiding aan haar cliënten.

Anita Admiraal heeft door de jaren heen veel mensen geholpen met hormonale kwesties en heeft een reputatie opgebouwd als een vertrouwde bron van informatie en begeleiding op dit gebied. Haar kennis en toewijding aan het helpen van anderen zijn ongetwijfeld van onschatbare waarde voor velen.

Ze pakt haar begeleiding aan met direct toepasbare adviezen, simpel, hanteerbaar en makkelijk toe te passen in je dagelijks leven.

'Na het volgen van de webinars stond ik perplex!'

Nog nooit had iemand mij verteld hoe mijn hormonen geprogrammeerd waren, welke invloed ik zelf kon uitoefenen om me goed te voelen, mijn klachten eerder aan te voelen en te anticiperen. Hormonen het is voor mij een levenslang traject, en dat inzicht is zo fijn! Daar is geen pilletje tegen opgewassen.  Ik voel me prima en mijn gezin begrijpt me beter.

Honger

Ik voel me prima en mijn gezin begrijpt me beter.

'Had ik dit maar eerder geweten' 

Na één berichtje op het platform had ik al meteen de juiste therapeut te pakken, ik kampte al jaren met een onverklaarbaar overgewicht. Heb vele diëtistes afgelopen en personal trainers. Anta Admiraal heeft me met veel geduld uitgelegd dat we de oorzaak moesten bekijken. Een traagwerkende schildklier was de uitkomst en ben begeleid door een Hormoontherapeut van HCN, gespecialiseerd in Schildklierklachten. Ik werd eindelijk gehoord en begrepen. Inmiddels gaat het stukken beter en zie de toekomst weer rooskleurig tegemoet. De online training gaf me veel inzichten, waar een therapeut of arts gewoonweg geen tijd voor heeft om je dit uit te leggen. Ik begrijp mezelf nu meer en waar mijn klachten zijn oorsprong vinden. 

Ik kan het nu beter ondervangen.

Ervaringsdeskundige

 Ik ben geboren met een tekort aan serotonine en een vergrote bijnier. Het enige uiterlijke kenmerk is mijn lange ringvinger.

Altijd had ik het gevoel dat ik 'aanstond', daardoor een enorme doorzetter ben, maar vaak over mijn grenzen ging. Angstgevoelens, overgevoeligheid en depressie konden mij soms de baas worden. 

Tijdens een diagnose burn-out, werd mij alles duidelijk!

Ik was als kind belast met stress vanuit de baarmoeder en daardoor anders hormonaal geprogrammeerd.

Inmiddels herkennen vele vrouwen zich in dit fenomeen en zijn hopeloos op zoek naar oplossingen.

En die heb ik ontdekt!


Daarom help ik jou graag met mijn adviezen en ervaringen om meer grip te krijgen op je leven!

Kijk wat je krijgt!


Online coaching hormonen

Doe je mee?

Ik verwacht niet van jou dat jezelf naast je drukke agenda ook nog op eigen wilskracht aan de slag gaat. Daarom heb ik een aantal sessies ontwikkeld waarin de werking van hormonen duidelijk voor je wordt. Je wordt iedere WEEK op verschillende manieren LIVE geprikkeld om een stap vooruit te zetten met je gezondheid en hormonale klachten.

Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

Ga mee in dit positieve momentum en laat je inspireren door voorbeelden, trends en praktische actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt.

Wat krijg je?

Video's

In 12 video's Leg ik je simpelweg uit hoe hormonen werken, een disbalans ontstaat. En het e-boek wat ik schreef kan je daarin ondersteunen.
e-book Hormoon Community

Volledige e-book

Je krijgt het volledige e-book die mijn video's ondersteunen en is een leidraad die je leven en inzichten laat veranderen.

Hormonen

1:1 gesprek

Na het invullen van een eenvoudige vragenlijst, houden we een 1,5 uur durend 1:1 gesprek. Krijg je een volledig verslag van mijn bevindingen en wat we verder in het traject individueel kunnen 'aanpakken'.

€ 1095,-
€695,-

Hoe krijg je simpelweg grip op jouw hormonen?

Door mijn unieke begeleiding. Een coachingstraject bestaande uit:


 • 1:1 gesprek n.a.v. uitgebreide anamnese.
 • 12 video's hoe hormonen werken, hoe je kunt testen en handige tips voor herstel.
 • wekelijkse LIVE WEBINARS voor al je vragen.
 • Een door mij gemaakt Journal, voor je wekelijkse vorderingen.
 • Deelname aan onze Community!EN NAAST JE COACHINGSTRAJECT KRIJG JE NOG MEER!!!

Je bent automatisch lid van onze Online Community. Wat inhoud dat je 

naast dit coachingstraject toegang hebt tot een prachtige 15 delige documentaireserie over voeding en hormonen, waar je je Netflix serie even voor opzij zet. Je kunt onbeperkt online-evenementen, webinars en trainingen bij kunt wonen van specialisten en therapeuten over diverse onderwerpen.

Je kunt wekelijks je vragen stellen tijdens de webinars. Via de community kun je privé chatten om je vragen te stellen en bieden we je de kans je extra te ondersteunen.


Geen dure consulten en herhalingsafspraken! Je hebt het gehele jaar toegang en ondersteuning.


Met een eenmalige investering NIET van € 1095,00 , MAAR € 695 krijg je toegang tot het bijwonen van een persoonlijk traject met mij, de  #1 expert op het gebied van hormonen.


Doe je mee?

hormoontherapie

Investering in jezelf met het volledige programma:

'Gegrepen door Hormonen!'

Slecht in je vel? Investeer vandaag nog in jezelf met jouw persoonlijke programma.


 • GA aan de slag meteen exclusief programma
 • Krijg 'Grip op je Hormonen!' in 12 video's
 • Ondersteund door Volledige e-book
 • Direct aan de slag met door ons ontwikkeld Journal
 • Ondersteuning online via chat en ons platform
 • Onbeperkt TOEGANG
 • 15 video's voeding en hormonen met Rineke Dijkinga
 • Bijwonen van online evenementen en webinars
 • Hormonen check 
 • Laat al deze informatie je niet ontgaan! Krijg grip op je hormonen...