gezonde generaties'Van Moeder naar dochter'

Dé Online cursus voor moeders en hun tiener dochters!
Versterk in 10 weken jullie band en hormonale gezondheid op een interactieve manier!

gezonde generaties'Van Moeder naar dochter'

Dé Online cursus voor moeders en hun tiener dochters!Gezonde generaties:

Versterk in 10 weken jullie band en hormonale gezondheid op een interactieve manier!

Tot 1 juni Speciaal Zomer aanbod 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Versterking van de moeder-dochterband

Door samen of afhankelijk deel te nemen aan workshops en activiteiten, zullen moeders en dochters een diepere band ontwikkelen en leren openlijk te communiceren over gezondheid, welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Gezonde gewoonten cultiveren

Je krijgt beiden 'aangepaste' waardevolle inzichten en praktische vaardigheden op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, mentale gezondheid en persoonlijke verzorging, die jullie welzijn op lange termijn ondersteunen.

Hulp bij het omgaan met hormonale veranderingen

De combinatie van hormonale veranderingen bij zowel moeders als dochters kan leiden tot verhoogde spanningen en conflicten. Misverstanden, communicatieproblemen en emotionele uitbarstingen leer je begrijpen en voorkomen.

Je ziet andere moeders het beter doen?

Het begrijpen van de tienergeest en hoe om te gaan met de veranderingen en uitdagingen van de tienerjaren is een hele opgave, zeker als jijzelf ook voor enorme uitdagingen staat rondom je overgangsfase.


Download het gratis E-book :  Van moeder naar dochter, voor gezonde generaties!

Tienermeiden en hun moeders verkeren vaak in dezelfde hormonale fase.

Drukke moeders met een carrière realiseren zich echter dat ze niet altijd alle tijd, begrip en antwoorden hebben op de vragen van hun tienerdochters over gezondheid, menstruatie, sociale kwesties, seksualiteit en meer.

Vaak zijn ze bezorgd over de fysieke, emotionele en sociale gezondheid van hun tienerdochters en vinden ze het moeilijk om ondersteuning te zoeken. De tijd ontbreekt vaak om een betere communicatie en een sterkere band met hun dochters op te bouwen. Ze willen zichzelf motiveren om de best mogelijke moeder te zijn en ondersteuning te bieden. Dit e-book helpt jullie beiden op weg bij vraagstukken en ondersteuning om jullie band en hormonale gezondheid te versterken.

Ga direct aan de slag!

Moeders en dochters

Moeders kunnen verschillende uitdagingen ervaren tijdens de tienerjaren van hun dochter

Gebrek aan betrokkenheid bij het leven van je tienerdochter.

Je merkt dat je steeds minder tijd hebt om met je tienerdochter te praten en voelt je hierdoor steeds meer verwijderd van haar. Je wilt graag een betere band opbouwen, maar weet niet hoe je dit moet aanpakken.

Stress door van werk, huishouden en verantwoordelijkheden.

Je voelt je vaak gestrest en overweldigd door je drukke leven. Hierdoor merk je dat je minder geduld hebt met je tienerdochter en jij je vaak schuldig voelt over jouw gebrek aan betrokkenheid.

Gebrek aan evenwicht tussen gezamenlijke en persoonlijke tijd

Je vindt het moeilijk om een balans te vinden tussen werk, gezin en persoonlijke tijd. Hierdoor heb je het gevoel dat je tekortschiet als moeder en wil je graag meer tijd doorbrengen met jouw tienerdochter. Dit kan een voorbeeld zijn voor je dochter, waardoor ze zelf ook geneigd is om hun eigen behoeften te verwaarlozen.

Communicatieproblemen tussen moeders en dochters

Je herkent dat zowel jij als je dochter tijdens de cyclus fases meer rekening met elkaar moeten houden om een gezonde omgeving te behouden binnen het gezin. Door hormonale veranderingen en de bijbehorende emotionele uitdagingen, kunnen moeders en dochters elkaar minder goed begrijpen en ondersteunen.

Te weinig kennis over een gezond leefpatroon

Je vindt het moeilijk om gezonde en voedzame maaltijden te bereiden tijdens drukke dagen en verzand vaak met het gezin uit vermoeidheid achter Netflix . Door gebrek aan kennis over eenvoudige en gezonde maaltijdplanning, routines en gezonde gewoonten voel je dat het je aan goede zorg ontbreekt.

Maak een stap en kies voor elkaar.

Wij bieden je een oplossing met een verbindend programma: Voor Gezonde Generaties! 

Van Moeder naar Dochter is een baanbrekend programma gericht op het bevorderen van gezondheid en welzijn onder tienermeisjes, met de nadruk op de cruciale rol die moeders spelen in deze ontwikkeling. Dit unieke initiatief erkent de invloed van familietradities en -waarden op de gezondheidsgewoonten van jonge vrouwen en streeft ernaar een brug te slaan tussen generaties door kennis en ervaringen te delen. Door workshops, interactieve sessies en gezamenlijke activiteiten biedt het programma zowel moeders als dochters waardevolle inzichten in voeding, lichaamsbeweging, mentale gezondheid en persoonlijke verzorging. Het doel is om een stevige basis te leggen voor een leven lang gezondheid en welzijn, waarbij de band tussen moeder en dochter wordt versterkt en gezonde gewoonten worden gecultiveerd die van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven. Bovendien geeft het antwoord op vele vragen die worden opgeroepen tijdens de ontwikkeling van je tiener. Zoals haar menstruatie, voorbehoedsmiddelen, invloeden van drugs en sociale media. Tijdens de opdrachten leer je spelenderwijs met elkaar te praten of elkaar juist te laten.

Het programma geeft jullie beiden antwoorden op kwetsbare vragen en hormonaal welzijn!

En ontneemt het ongemak van deze vaak delicate onderwerpen, door een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin open communicatie wordt aangemoedigd.


10 dagen online programma dat zich richt op het welzijn van tienermeisjes en hun moeders 

Je wilt een veilige en ondersteunende omgeving waarin open communicatie wordt aangemoedigd, maar niemand wordt gedwongen om iets te delen waar ze zich niet comfortabel bij voelen.

Wij leren je

Eenvoudige Communiceren

Spelenderwijs Communiceren

Je wilt wel beginnen met een gesprek, maar je weet niet precies hoe?
Hormonen

Hormonen te begrijpen

Opdoen van kennis

Hormonale disbalans voelt onwennig en jij weet precies wat ze voelt. Je wilt dit ondervangen maar hoe?

Verminderen van Emoties

Concrete handvatten

Emotionele uitbarstingen en onbegrip het hoort erbij. Hoe wordt dit minder?

Je zult een diepere band ontwikkelen en leren openlijk te communiceren over gezondheid, welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Jouw coach

In dit programma, ondersteund Anita Admiraal dit 10 weken traject. Het is haar passie en begrijpt in deze fase vrouwen als geen ander. 

Ik help je graag met wat ik het liefste doe, jou zorg bieden! Maar ben vooral gericht op de nieuwe generatie, ik hoop dat het goed met ze gaat. “Op mijn 45e werd ik gediagnosticeerd met een burn-out, en ik schrok van de frequentie waarmee klachten worden afgedaan als ‘iets dat tussen de oren zit’. Het werd een worsteling, verloor mijn relatie, baan en als alleenstaande moeder zag ik mijn kind onder mijn vingers wegglijden. Ik had de kracht en de hulp niet om hem te dragen en te ondersteunen waar dat zo hard nodig was. Dagelijks krijg ik later vragen van radeloze moeders, zelf in de overgang, druk met alle ballen omhoog houden of door de druk van werk en verantwoordelijkheden, de prioriteit uit het oog verloren: Hun kind. Logisch. Ik richt me dus op beiden, met praktische tools en voer gesprekken alleen met de ouder of de tienerdochter. En als ze willen beiden. een band en communicatie is cruciaal voor een moeder en dochter en ze verkeren in dezelfde onzekere periode. Ik heb het doorstaan, ik weet wat je meemaakt en ik heb al vele tieners te woord gestaan om te weten dat ze me vertrouwen en meer respect naar hun moeder eten op te brengen. Zij komen daar ooit ook, in de fase waarin hun moeder verkeerde. het begrip komt pas later, ik hoop dat zij het meegeeft aan haar kinderen, jouw kleinkinderen. Voor een gezonde generatie: Van Moeder naar Dochter.

Je kunt al mijn adviezen integreren in je leven en er een dagelijkse gewoonte van maken!

Dus... wil jij beginnen met betere zorg voor jezelf en je tienerdochter, maar weet je niet precies hoe?

Het programma van Moeder naar Dochter helpt je hiermee!

Inmiddels heeft Maike met haar dochter het kersverse programma gevolgd.

Dit programma is een geweldige manier je even niet meer druk te maken. Veel vraagstukken worden uit handen genomen, maar zijn wel kwetsbare onderwerpen waar je als ouder graag over spreekt. Het verbaasde me dat mijn eigenwijze tiener mij ging opvoeden en vertellen over dingen waar ik écht geen weet van had. Zelfs de rode lipstick en te zware make-up is nu veranderd. We zijn beiden rustiger en begrijpen elkaars hormonale uitbarstingen beter. We mogen er zijn, beiden, nu dichter bij elkaar. 
Maike van den Berg

Beginnen bij een goede basis van welzijn en gezondheid.

Het is belangrijk om te investeren in preventieve zorg en educatie om zo de gezondheid van toekomstige generaties te bevorderen. Door te focussen op een gezonde levensstijl, goede voeding, voldoende beweging en mentaal welzijn, kunnen we samen werken aan het creëren van een samenleving waarin iedereen de kans krijgt om gezond en gelukkig te zijn. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid om te streven naar gezonde generaties en een duurzame toekomst voor ons allemaal.

Totale waarde: 297 EUR
Tot 1 juni: €97

 10 weken Stap voor stap samen sterk

Leer eenvoudig alles over hormonen: Bestudeer samen de basisprincipes van hormonen en hoe ze van invloed zijn op de gezondheid en het welzijn. Begrijpen hoe hormonen werken wat je kan helpen om beter voor jezelf en je dochter te zorgen. We bespreken vraagstukken over, menstruatie, voorbehoedsmiddelen, drugs en andere delicaten onderwerpen. En natuurlijk wordt de moeder hier niet over het hoofd gezien.


Dit is alles wat je krijgt:

  • 10 Modules met kennis over hormonen voor moeder en dochter
  • Toegang tot de exclusieve community voor al je vragen 
  • Live vragen sessie via zoom voor Moeders met hormoonexpert
  • Live vragen sessie via zoom voor Tienerdochters met hormoonexpert
  • Planner en werkboek 
  • Communicatie Quiz
  • Je krijgt praktische tools om samen te communiceren en te werken aan een gezonde levensstijl.
  • Video serie voeding en hormonen
  • Uitgebreid e-book 

Je bent niet alleen -

niet als mens, niet als vrouw.

Ik help vrouwen van de eerste menstruatie tot de menopauze. Met natuurlijke en systemische hormonentherapie bied ik zachte en natuurlijk regulerende opties gedurende alle levensfasen van een vrouw.
Vanaf de puberteit tot de volwassenheid, van het verlangen naar kinderen tot het moederschap, tot aan de menopauze en daarna - gedurende het hele leven van een vrouw zijn er perioden waarin het lichaam bijzonder wordt uitgedaagd. In al deze fasen is de optimale interactie van hormonen een belangrijke factor voor het fysieke en mentaal-psychologische welzijn van de vrouw. Mijn holistische en systemische dagelijkse lifestyle aanpassingen bieden bewezen en innovatieve mogelijkheden om op een zachte en regulerende manier in te grijpen in het hormonale systeem.
Als oprichtster van de Hormoon Community Nederland is het voor mij een voorrecht en passie om samen met jou deze hele reis van vrouw-zijn te mogen meemaken. Daarom nodig ik je uit optimaal vrouw te zijn - in alle levensfasen en met alle bijzonderheden die het vrouwelijke geslacht zo uniek maken. Ik begeleid je zowel professioneel als empathisch, met diepgaande ervaring.
Je bent niet alleen - niet als mens, niet als vrouw.

Uw dochter is uw kind voor het leven.

Verdriet: bitter in de kinderjaren, zoet in de puberteit, tragisch in de ouderdom.

- Marlene Dietrich -