Food and drinks

Puur natuur

Drinks

'Kijk diep in (het glaasje) van de natuur, en dan zul je alles beter begrijpen'.

Albert Einstein 

Heerlijke Alcohol vrije wijnen

Rosé

3 sterren

Rode wijn

 3 sterren

Witte wijn

 3 sterren 

Onze Favoriet

Buloo is een ‘unguilty sparkling pleasure’. Een elegant parelend aperitief met de allures van champagne, maar dan zonder alcohol en arm aan calorieën. Een verrassend verfrissende combinatie van kombucha, rooibos, citroen, kers en kruiden. Uniek van smaak en bereid volgens een ambachtelijk productieproces: 100% natuurlijk.


ALCOHOL
ARM

16
KCAL

VEGAN
FRIENDLY

GLUTEN
VRIJ

Smaakbeleving: Buloo bevat geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige smaakstoffen. Toch zit het aperitief vol smaak. Buloo krijgt zijn unieke smaak tijdens een natuurlijk fermentatieproces: fruitig, met kruidige toetsen en subtiele zure, bittere en zoete accenten. Lekker. En nog gezond ook.

Culinair: Heerlijk bij voorgerechten als oesters & rauwe vis gerechten. Maar ook bij een goede steak, gevogelte en overige slow food gerechten.

Serveer suggesties: Serveer Buloo heerlijk koel in een champagnecoupe, en gebruik nooit ijsblokjes! Geniet daarna van deze ‘unguilty sparkling pleasure’ en drink gerust niet met mate.


Fris

Framboos

de oudste dranksoort van Groot-Brittannië

Volledig natuurlijk

 met bronwater uit de bergen

Sparkling tea

infusie van jasmijnthee en kamillethee

Jacob Kocemba

Vanuit zijn ambitie om een geheel nieuw soort drank en een unieke alcoholvrije ervaring te creëren, begon de bekroonde Deens sommelier Jacob Kocemba methoden te ontwikkelen om uiteenlopende theesmaken bij verschillende temperaturen te onttrekken. Het resultaat van al zijn experimenten was Sparkling Tea. Een drank van ongelooflijke kwaliteiten die in thee worden gevonden met de diepte, sprankeling en frisheid van champagne. En alles is natuurlijk biologisch.

Sparkling Tea werd voor het eerst geschonken in het Michelin-restaurant Hermann (NIMB) in Kopenhagen. Inmiddels is Copenhagen Sparkling Tea verkrijgbaar in Michelin-restaurants in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Nederland en Duitsland.

Food

Hapjes