Fashion

H-eerlijk om te dragen

Marije Roos, Founder & CEO of Positive Fibers®

"Bio-circular fashion is free of fossil fuels, sheds no micro-plastics into the oceans, and ultimately decomposes. Imagine a world without landfills, incinerators, or waste. Bio-circular fashion is the future and we are making it a reality through every product."

Fashion

Fashion

Plastic-free and headache-free. Invest in yourself and in the future you want to live in. 

Fashion

Einstein once said that Creativity is intelligence having fun. Some of our favorite things at Positive Fibers include connecting the dots between Science, Art and Technology

Fashion

A well-designed product is only as good as how it is made.

C.Cruden, founder SOUL-SISTER

Clothilde Alexandra Cruden (wij mogen Sam zeggen) ademt denim en start in 2009 niet alleen haar eigen label, maar ook de zoektocht naar de ideale spijkerbroek. De broek mondt uit in een hit, net als haar vele andere ontwerpen trouwens. Niettemin wordt de retail-grond haar toch iets te heet onder de voeten en gooit ze het na een aantal jaren over een andere boeg. Ze wil alleen nog maar unieke items creëren. En dus ontwerpt ze enkel en alleen en voor slechts een aantal winkels, waaronder SOUL-SISTER ‘made to order’. Dat wil zeggen, de zogenaamde basisstukken staan vast en kleine aanpassingen zijn mogelijk.

Haar kennis ten aanzien van stofbewerkingen is meer dan bijzonder en karakteriseert haar totale collectie. Stuk voor stuk unieke en originele items, gewassen of gedipt in het aloude indigo. En dat alles gebeurt in haar eigen atelier in Rotterdam. De C.Cruden jeans zijn gemaakt van Japanse denim en worden ook in Japan in elkaar gezet. Eventuele speciale wassingen en afwerkingen vinden ook plaats in Rotterdam.

Fashion

recycled, puur natuur, geen kleurstoffen of waterafstotende en brandwerende belastende stoffen.