Hormonen

SLAPEN ALS EEN PRINSES

EEN HORMONALE BALANS BEGINT BIJ EEN GOEDE NACHTRUST

Hormonen

'Als je niet in slaap valt, houden dromen vanzelf op'

Seng-ts'an


Coco en Cici

Cathelijne (37) en Marije (42) ontmoetten elkaar bijna 20 jaar geleden tijdens hun studententijd. Hun levensreizen bracht de twee langs dezelfde bestemmingen. Een gedeelde voorliefde voor goed slapen en echt fijn beddengoed was de kickstart voor het avontuur als slaap experts.

Ze hadden torenhoge eisen en vonden in Tencel de meest betoverende stof waar ze naar verlangden. Het overtrof alle verwachtingen en bleek als bedlinnen in staat om slaap naar een hoger niveau (lees: je allerbeste nachtrust ooit) te brengen.
Snel stonden vrienden, vrienden van vrienden, familie en kennissen in de rij om een set droom lakens te bemachtigen.
Het enthousiasme van dit duo, hun tomeloze energie na al die nachten goede slaap en de uitzonderlijke zachte lakens zorgen ervoor dat een fan base aan blije klanten, eigenaren van beddenspeciaalzaken en luxe warenhuizen ook snel om waren.

Een unicum: nooit eerder hadden ze zulk zacht beddengoed in handen gehad van
deze unieke kwaliteit.

Tencel,de stof van het Oostenrijkse premium natuurstoffen bedrijf Lenzing,bleek de stof der stoffen te zijn. Zorgvuldig, gifvrij verbouwd inverantwoord beheerde duurzame bossen. Coco & Cici maakte samen met hen een weving zo zacht, uniek en luxe dathet simpelweg de allermooiste kwaliteit is die er bestaat.

Een droomcollectie kwam tot stand en Coco & Cici tot leven. Een sophisticated label met beddengoed zo zacht als zijde, verkoelend in de zomer, warm in de winter. Verslavend lekker waardoor je na een nacht slapen nooit meer iets anders wil...

Tencel

Tencel is een van de meest duurzame stoffen ter wereld en is 100% biologisch afbreekbaar. En Tencel bedlinnen is vegan-proof. Niet voor niets draagt Tencel het Eurpees Ecolabel en kreeg het de Europese Prijs voor het Milieu.

Tencel wordt gemaakt van houtpulp van Eucalyptusbomen. Deze hebben een veel duurzamer bestaan dan de planten waar katoen van wordt gemaakt. Eucalyptusbomen hebben bijvoorbeeld veel minder meststoffen en pesticide nodig om te groeien. Bovendien gebruiken Eucalyptusbomen tot wel 85% minder water dan katoenplanten.

Tencel heeft dan ook het FSC-keurmerk (Forest Stewardship Council, een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor duurzame bosbouw)

Tencel absorbeert namelijk 50% méér vocht dan katoen. Hierdoor wordt je beddengoed niet klam en vochtig.

Tencel bevat 60% minder huisstofmijt dan katoen. En bij synthetische stoffen is de bacteriegroei zelfs 2.000 keer sneller dan bij Tencel. Need we say more?

Wij van wc-eend adviseren wc-eend… zo is het natuurlijk ook bij

Coco en Cici.

Want niets slaapt lekkerder dan hun bedlinnen gemaakt van Tencel.

Hormonen

Not just sheets

Dit 100% Tencel™ beddengoed voelt altijd als net gewassen. Het bedlinnen ademt als geen andere stof, zodat jij heerlijk slaapt en uitgerust ontwaakt. Onze satijnweving is bovendien sterk en het duurzame materiaal behoudt zijn kwaliteit jaar in jaar uit.

Onze dekbedovertrekken zijn 100% plantaardig, gemaakt van eucalyptus en beukenbomen en afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en plantages. De stof is super zacht, sterk, soepel en heeft van nature een luxe glans.

Hormonen

Reset, refresh! 

Deze hooggewaardeerde hoeslakens geven een ongekende slaapervaring. De satijn-weving van 100% Tencel™ is sterk en valt soepel om je matras. Het materiaal is duurzaam, ademt goed en voelt onweerstaanbaar zacht aan. Als je het eenmaal hebt geprobeerd wil je nooit anders meer. De ultieme aanvulling op je dekbedovertrek.

Onze hoeslakens zijn gemaakt van Tencel™ de duurzame Lyocell fiber van Lenzing. De stof is super zacht, sterk en soepel en heeft een luxe satijn weving.


Hormonen

Ultimate sleep experience

Dit 100% Tencel dekbed is de ultieme aanvulling op je Tencel beddengoed. Het ademt als geen andere stof, zodat jij heerlijk slaapt en uitgerust ontwaakt. De dekbedden zijn extreem zacht, soepel en wat zwaarder, zodat je dieper zal slapen. Minder luchtig dan een dekbed van dons, maar 100% diervriendelijk, hypoallergeen en veel beter temperatuur regulerend. Onze luxe satijnweving is bovendien sterk en het duurzame materiaal behoudt zijn kwaliteit jaar in jaar uit. Zowel het tijk als de vulling zijn van 100% Tencel. Oftewel, 100% genieten en 100% comfort:

Aanrader!

Het meest geavanceerde slaapmasker ter wereld. Het Manta Sleep Mask PRO garandeert 100% duisternis en combineert dit met ‘C-vormige’ Eye Cups die speciaal ontwikkeld zijn om zijslapers optimaal comfort te bieden. Door het unieke design ‘verdwijnt’ het masker als het ware. Het Manta Sleep Mask PRO is gemaakt van de meest geavanceerde verkoelende materialen en is volledig ventilerend (zelfs de band). Om een lang verhaal kort te maken: je moet het ervaren om het te geloven. En dat kan gelukkig 100% risicoloos (niet goed, geld terug).