SAVE THE DATE

Wat je beslist niet mag missen!

Als eerste op de hoogte

Als lid van Hormoon Community Nederland ben je bevoorrecht. Je wordt als eerste ingelicht over boeiende lezingen, aantrekkelijke webinars, zinvolle kookworkshops, nuttige boeken, toffe restaurantjes, nieuwe producten die volledig hormoonproof zijn en retreats die ertoe doen. Een actueel overzicht van activiteiten, events en artikelen die meer dan de moeite waard zijn vind je onder onze evenementen en nieuws in de community.

Onze aanraders

1

september

10:00

Webinar

Circadiane Ritme

12

februari

18:00

Kookcursus

Rotterdam

lifestyle

8

Januari

10:00

GET A LIFESTYLE

Bonaire

Tip van de maand 1

Tis bijna zover, op zaterdag 21 mei kunnen we elkaar eindelijk weer eens live ontmoeten, en wel in De Oranjerie in het bosrijke Doorn. Op deze feeërieke plek wacht jullie een inspirerende bijeenkomst met sprekers als Remko Kuipers - gezondheidscoach, cardioloog in het OLVG in Amsterdam en onderzoeker- en Anne-Mieke Omtzigt, directeur van Vrouw&Klinieken. Aanmelden voor dit event kan in de huddle van Hormoon Community Nederland.

Livebijeenkomst HCN

ZATERDAG

21-05-2022

9:00

Tip van de maand ll

De titel van dit indrukwekkende bookazine behoeft weinig uitleg. Het tijdschrift Mooi Eten Goed om -over je hormonen- te weten van ortomoleculair natuurgeneeskundige Rineke Dijkinga barst van recepten van mooie gerechten van mooie (lees: gezond, onbespoten en onbewerkt) ingrediënten zoals deze pannenkoek met een zomerse topping van onder meer rode ui, courgette, aubergine, zongedroogde tomaatjes, hazelnoten, rode klaverbloemen en rood zomerfruit. Bij elk gerecht wordt stilgestaan bij de effecten die het heeft op jouw hormoonhuishouding. Aubergine, courgette en zongedroogde tomaatjes zijn bijvoorbeeld natuurlijke bronnen voor de aanmaak van acetylcholine. Dat oh-zo-belangrijke stofje, een neurotransmitter, regelt de communicatie tussen de hersenen en de zintuigen en spieren. Al kokende steek je een hoop op, dankzij Rineke Dijkinga.

Voor 11,95 euro te bestellen via webshop HCN en via rinekedijkinga.nl, gratis voor studenten HCN

Monday
22-11-'16
11:30