Goed gedaan, je gratis twee hoofdstukken van ons e-book is onderweg!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het onderhouden of herstel van jouw hormonen?

Dan is het leden platform van Hormoon Community Nederland  écht iets voor jou!

Deze groep is opgericht om gespecialiseerde Hormoontherapeuten en consumenten dichter en sneller bij elkaar te brengen. Dit is het eerste en het enige platform waar je direct terecht kunt bij vragen over je mogelijke hormonale klachten.

Gezamenlijk met alle Hormontherapeuten van Hormoon Community Nederland hebben we maar één doel voor ogen en dat is dat jij je weer goed gaat voelen, dat jij weer vertrouwen krijgt in het leven zoals je het wil leiden, en dat je grip krijgt over je hormonen.

hormoontherapie

Stel vragen aan experts en ontvang veel waardevolle tips en tricks.

Gratis lid worden van Hormoon Community Nederland?

Stel vragen aan experts en ontvang veel waardevolle tips en tricks. Ontmoet jouw lotgenoten met dezelfde hormonale problemen! Dat is al vaak de helft van je herstel. Herken jezelf in de ander, bij klachten zoals ongewenste kinderloosheid, overgewicht, menstruatieproblemen, PMS, PCOS, overgang, slaapstoornis, burn-out, depressie,  schildklierklachten of heb je gewoon wat vragen over het stoppen met de pil? 

Hormoontherapeut

Films, webinars, lezingen en evenementen ondersteund door artsen, specialisten en hormoontherapeuten.

Wat biedt het platform Hormoon Community Nederland nog meer? 

Een prachtige 15 delige documentaire serie over voeding en hormonen, waar je je Netflix serie even voor opzij zet.

Een minicursus bestaande uit 6 Webinars bijwonen? Het kan! Hoe hormonen werken, uit balans raken en wat je er in de basis aan kunt verbeteren. Waarin je de mogelijkheid krijgt direct je vragen te stellen.

 Je kunt een jaar lang gratis online-evenementen, webinars en trainingen bijwonen van specialisten en therapeuten over diverse onderwerpen. Alle informatie over het herstel van je hormonen en wil je toch een therapeut te bezoeken, dan hebben wij de geschikte therapeut voor jou 'in huis'. Gewoon online je vragen stellen, inzicht krijgen in je hormoonhuishouding en ervaringen delen met gelijkgestemden?