hormonen

SLAAPPROBLEMEN

LAAT JIJ JE ZAND IN DE OGEN STROOIEN?

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
A delicate name

SYMPTOMEN EN OPLOSSINGEN

SYMPTOMEN

TWEE WEKEN VOOR DE MENSTRUATIE

Geen slaap, overmatig slapen

niet doorslapen

piekeren

RECEPTEN

BEWEGEN

VITAMINES

BIO-IDENTIEK

THERAPIE

WAT IS DE BEHANDELING VOOR PCOS

Veranderingen in levensstijl en suppletie kunnen beide worden gebruikt om deze aandoeningen te behandelen, en vaak is een combinatie hiervan nodig. Vrouwen kunnen hun symptomen mogelijk verminderen door kleine, frequente maaltijden te eten die weinig zout bevatten maar veel fruit, groenten en volle granen.


Lichaamsbeweging kan de symptomen van het syndroom verminderen. Streef naar een gezond gemiddelde van 30 minuten per dag, vijf dagen per week. Stressreductietechnieken, gezonde slaapgewoonten en verminderd cafeïne- en alcoholgebruik kunnen ook helpen.


Sommige vrouwen melden verbetering van de symptomen met calcium-, vitamine D-, vitamine E-, vitamine B6- en magnesiumsupplementen, maar er zijn beperkte gegevens over het nut van deze supplementen voor PMS en PMDD.


Medicijnen voor PMS-symptomen zijn onder meer diuretica of waterpillen die een opgeblazen gevoel verlichten. Ontstekingsremmende medicijnen zoals ibuprofen en naproxen kunnen de pijn verminderen. BIO-IDENTIEKE HORMONEN helpen de hormoonspiegels te reguleren en kunnen PMS minder intens maken. KRUIDEN zijn opties voor onder meer je weerbaarheid te vergroten en depressie te verminderen.


PMS hoort bij het leven van de meeste vrouwen. Hoewel de symptomen onaangenaam kunnen zijn, mogen ze niet levensveranderend zijn. Als u PMS-symptomen ervaart die uw dagelijks leven beïnvloeden, neem dan contact op met een hormoontherapeut om de mogelijkheid te bespreken dat u PMS of PMDD heeft en behandeling nodig heeft.

NA 3 MAANDEN AL VERANDERING

VOEDING

LICHAAMSBEWEGING

VITAMINES EN MINERALEN

KRUIDEN EN BIO-IDENTIEKE HORMONEN

THERAPIE

PRAAT EROVER

BELANGRIJK IS GERICHT ADVIES TE KRIJGEN VAN EEN GESPECIALISEERD HORMOONTHERAPEUT DIE VANUIT ERVARINGSDESKUNDIGHEID JE ZULT BEGRIJPEN EN EEN VOORBEELD VOOR JE KAN ZIJN DAT ER OP EEN NATUURLIJKE MANIER IETS AAN TE DOEN IS.