hormonen wachten

OVERGEWICHT

NIETS IS ONMOGELIJK, DOOR DE JUISTE RELATIE MET VOEDING AAN TE GAAN

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
A delicate name

SYMPTOMEN EN OPLOSSINGEN

RISICO'S

Ongeveer de helft van de volwassen Nederlanders heeft matig of ernstig overgewicht (obesitas). Bijna 15% heeft van de volwassenen heeft ernstig overgewicht (obesitas). Deze aantallen zijn sinds de jaren 90 alleen maar gestegen.. 

Er zijn meerdere oorzaken voor overgewicht en obesitas. De belangrijkste redenen zijn: Te hoge energie-inname via voeding en te weinig lichamelijke activiteit. 

De leefomgeving en maatschappij nodigen de laatste jaren steeds meer uit tot veel eten en weinig bewegen. Ook weinig slaap kan invloed hebben op iemands eetlust en mogelijk daardoor op lichaamsgewicht. Hier zijn aanwijzingen voor, maar een precieze verklaring is er nog niet. 

 Jaarlijks eten we met elkaar naar schatting 532 miljoen kilogram aan snacks en zoetigheid. Dat is bijna 33 kilogram per hoofd van de bevolking.

Vooral de hoeveelheid vet in de buikholte geeft aan of je gezondheidsrisico's loopt. Het vet in de buik geeft zuren en hormonen af aan het bloed. Te veel vetzuren veroorzaken vervetting van de lever. Daarnaast word je minder gevoelig voor insuline en bestaat er een grote kans op een hoge bloeddruk en een hoog cholesterolgehalte.

Wanneer je last hebt van overgewicht, is het belangrijk om daar iets aan te doen.TWEE WEKEN VOOR DE MENSTRUATIE

hartinfarct, hersenbloeding,  trombose

diabetes 2, 

galstenen, gewrichtsaandoeningen, jicht

slaapapneu. slaapproblemen

onvruchtbaarheid en menstruatiestoornissen

RECEPTEN

BEWEGEN

VITAMINES

BIO-IDENTIEK

THERAPIE

WAT IS DE BEHANDELING VOOR OVERGEWICHT

Veranderingen in levensstijl en leren leven in ritme kunnen beiden worden gebruikt om overgewicht te behandelen, en vaak is een combinatie hiervan nodig. Vrouwen en mannen kunnen overgewicht mogelijk verminderen door.........


Lichaamsbeweging kan de symptomen van het syndroom verminderen. Streef naar een gezond gemiddelde van 30 minuten per dag, vijf dagen per week. Stressreductietechnieken, gezonde slaapgewoonten en verminderd cafeïne- en alcoholgebruik kunnen ook helpen.


etc etc 

NA 3 MAANDEN AL VERANDERING

VOEDING

LICHAAMSBEWEGING

VOLDOENDE SLAAP

RITME

THERAPIE

PRAAT EROVER

BELANGRIJK IS GERICHT ADVIES TE KRIJGEN VAN EEN GESPECIALISEERD HORMOONTHERAPEUT DIE VANUIT ERVARINGSDESKUNDIGHEID JE ZULT BEGRIJPEN EN EEN VOORBEELD VOOR JE KAN ZIJN DAT ER OP EEN NATUURLIJKE MANIER IETS AAN TE DOEN IS.