hormooncommunity

Krijg grip op je hormonen online!

De oplossing voor je hormonale problemen ligt vanaf 

nu binnen handbereik.


DESKUNDIG ADVIES

Alle kennis ondersteund door artsen, specialisten en Hormoondeskundigen. Zij helpen je graag!

films Hormonen

FILMS EN WEBINARS

Films en webinars,  vol informatie die inzicht geven over de werking van jouw hormonen. De invloed van Voeding, Ritme en omgevingsfactoren

Hormoon forum

ONLINE PLATFORM

Direct contact met een therapeut en antwoord op je vraag! Of Sluit je aan bij speciale groepen met dezelfde specifieke  vaak 'lastige' ervaringen.

Hormoontherapie

Samen werken aan jouw gezondheid?

We bedachten een revolutionaire oplossing om direct in contact te komen met de juiste hormoonexpert...

Natuurlijk wil jij grip krijgen op je hormonen, een gezond en gelukkiger leven leiden door de juiste adviezen ter hand te nemen. Maar hoe kunnen we jou daar bij helpen?

Sinds 2010 hebben wij vanuit Hormoon Community Nederland al vele Hormoontherapeuten opgeleid en met zijn allen al duizenden mensen geholpen met hormonaal gerelateerde klachten. Het geven van opleidingen is onze core-business maar daarnaast doen we ook veel met cursussen, lezingen, blogs, evenementen, video's en coachingstrajecten.

Wij hebben veel geleerd over wat je écht verder helpt en wat niet. We weten bijvoorbeeld dat het volgen van zware en strenge diëten bij overgewicht niet vol te houden is en medicatie bij depressie of slaapproblemen geen permanente oplossingen bieden. IVF trajecten vaak langer duren dan nodig is. Hulp wordt vaak een lang traject en dat is niet ons doel.

Na meer dan 11 jaar hebben we de kans gezien online advies te geven en een betere oplossing voor jou bedacht! Direct contact met dé juiste hormoonexpert is essentieel voor jouw optimalisering of herstel van je hormonen.

Onze specialisten staan internationaal te boek als autoriteiten op hun vakgebied. Dankzij hen heeft Hormoon Community Nederland alle parate kennis over hormonen, hormoonverstoorders en hormonale klachten in huis. Wij zijn er om jou te helpen, wij wijzen jou de weg. Langer zoeken is echt niet nodig. De oplossing voor je hormonale problemen ligt vanaf nu binnen handbereik.

Onze aangesloten artsen, specialisten en therapeuten bieden je de oplossing bij hormonale klachten zodat al dat jarenlang getob je bespaard blijft. 

We helpen je met zinvolle adviezen en indien nodig openen we directe deuren naar de hormoontherapeuten die jou serieus nemen, dezelfde ervaring hebben en vanuit je eigen huiskamer beschikbaar zijn.

Bij deze willen we je uitnodigen voor deelname aan ons platform. Dit is onze meest complete oplossing voor iedereen die kampt met vragen, klachten of zijn gezondheid wilt optimaliseren. Ga jij de samenwerking aan?

Hormoontherapeut

Live sessies, Webinars en Films

Krijg advies van topexperts uit de praktijk

I-Phone

Live sessies, Webinars en Films

We verwachten niet van jou dat jezelf naast je drukke agenda ook nog op eigen wilskracht aan de slag gaat om hormoon expert te worden..

Daarom hebben we een aantal sessies ontwikkeld waarin de werking van hormonen duidelijk voor je wordt. Je wordt iedere maand op verschillende manieren LIVE geprikkeld om een stap vooruit te zetten met je gezondheid en hormonale klachten.

Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

Ga mee in dit positieve momentum en laat je inspireren door voorbeelden, trends en praktische actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt.

Zij gingen je voor

These slides will be slide-able on the live version of your page!

'Had ik dit maar eerder geweten' 

Na één berichtje op het platform had ik al meteen de juiste therapeut te pakken, ik kampte al jaren met een onverklaarbaar overgewicht vele diëtistes afgelopen en personal trainers. Anta Admiraal heeft me met veel geduld uitgelegd dat we de oorzaak moesten bekijken. Een traagwerkende schildklier was de uitkomst en ben begeleid door een Hormoontherapeut van HCN, gespecialiseerd in Schildklierklachten. Ik werd eindelijk gehoord en begrepen. Inmiddels gaat het stukken beter en zie de toekomst weer rooskleurig tegemoet.

Ms. Nameless
Add Your Stars

'Ik trof direct een expert met dezelfde ervaring'

Het voelde in het ziekenhuis toch vaak alsof je een nummer bent. Er wordt niet mee gedacht, er is weinig tijd en veel artsen staan niet open voor alternatieve ondersteunende manieren. Anita Admiraal bracht me in contact met Kimiko, haar eigen ervaring en de kennis die zij heeft op medisch en alternatief gebied, gaf ons weer vertrouwen. Ongeacht of een tweede kindje zou lukken, voelde het nu voor het eerst in 9 jaar dat er echt iemand serieus onze situatie bekeek en de tijd nam om naar ons verhaal te luisteren. Voor ons was het belangrijk dat we alles geprobeerd hadden. Ook als het niet zou lukken, het gevoel dat we er alles aan gedaan hadden. Ik ben nu 26 weken zwanger.


Testemonials
Ms. Nameless
Add Your Stars

'Na het volgen van de webinars stond ik perplex!'

Nog nooit had iemand mij verteld hoe mijn hormonen geprogrammeerd waren, welke invloed ik zelf kon uitoefenen om me goed te voelen, mijn klachten eerder aan te voelen en te anticiperen. Hormonen het is voor mij een levenslang traject, en dat inzicht is zo fijn! Daar is geen pilletje tegen opgewassen.  Ik voel me prima en mijn gezin begrijpt me beter. 

Honger
Ms. Nameless
Add Your Stars

'Ik ben inmiddels zelf Hormoontherapeut'

Ik begrijp zo waar vrouwen tegenaan lopen, met deze ervaring en oplossing die ik veel te laat kreeg, wilde ik graag andere vrouwen helpen deze lange weg te besparen.

Hormoontherapeut
Ms. Nameless
Add Your Stars

Hoe krijg ik simpelweg grip op mijn hormonen?

HCN-Expert

Elke week een concrete LIVE training inclusief vraag- en antwoord door Anita Admiraal, dé HCN-expert. Ontdek alles over de werking van hormonen krijg inzichten, kijkjes achter de schermen, nieuwe trends, casestudies van succesvolle adviezen en ga de diepte in rondom specifieke oplossingen of tools.

Gast Experts

We zien al jaren veel hormoonexperts opkomen die zich specialiseren. Logisch, want hormoontherapie is zo’n breed vak geworden dat je er geen allround expert meer in kunt zijn. Wij hebben de beste specialisten uit de praktijk over alle facetten van het vak in ons netwerk en weten het kaf van het koren te scheiden in de stortvloed van zelfbenoemde experts. Niet de eendagsvliegen en napraters van gezondheid-trucjes, maar de ervaringsdeskundigen met een bewezen staat van dienst. Deze specialisten delen hun kennis en cases ongeremd met jou. Verdiepend, transparant en zonder belangen!

Rineke Dijkinga

Films

Wil je graag advies over voeding en hormonen van een specialist? Weten wat er beter kan om je hormonen niet te verstoren? Wat er beter kan qua voeding? Of gewoon even leren hoe en wanneer je bepaalde voedingsstoffen moet inzetten bij stress of schildklierklachten, en wat bepaalde kooktechnieken je hormoonbalans verstoren? Dat kan! De 15 films uit de documentaire serie met niemand minder dan Rineke Dijkinga in de hoofdrol nemen je mee in haar prachtige leefomgeving, haar keuken, haar landgoed, haar kruidentuin en hoe het allemaal begon...

Hormonen

VIDEO'S

Er zijn 10 video's opgenomen, die het e-book van Hormoon Community Nederland ondersteunen. Hierin wordt uitgelegd hoe hormonen werken, verstoord raken en wat je eraan kunt doen om weer meer grip kopje hormonen te krijgen. Met facinerende onderwerpen als Hormonale programmering, Circadiane ritme, Evolutie en de huidige welvaartsmaatschappij, Hormoonverstoorders, Voeding-, kruiden- en suppletieadvies.

hormoontherapie

Forum

Heb je een prangende vraag of wil je iets delen? Heb je tips of wil je je aansluiten bij gelijkgestemden met dezelfde klachten en een klankbord? Alles kan, zelfs je eigen groep creëren om ervaringen te delen in een aparte omgeving is mogelijk op onze ledensite. Het enige wat je hoeft te doen is onze app te downloaden.

Webinars met onze artsen

Geregeld worden er Webinars en Q&A's gehouden met ons ondersteunend kennis team aan artsen.

Hormoontherapeut

Ons platform

Een greep uit alle ondersteunende artsen en specialisten  

ONDERSTEUND DOOR ARTSEN

Jaap Jacobs

Huisarts, en Schildklierspecialist

Remko Kuipers

Cardioloog

Anne-Mieke Omtzigt

Gyneacoloog

Erik van Beuningen

Biologisch psycholoog

ONDERSTEUND DOOR SPECIALISTEN

Rineke Dijkinga

Schrijver, orthomoleculair en natuurgeneeskundig therapeut

Colette Möhlmann_Zwinkels

Therapeut en ervaringsdeskundig

Menstruatiecyclus

Kim Bell

Natuurgeneeskundige, therapeut en herborist

Hormoontherapeut

Hoe krijg ik grip op mijn hormonen?

Met een eenmalige investering van € 495,00 krijg je toegang tot het bijwonen van een traject met een uitgebreide uitleg over het  hormoonstelsel. Een coachingstraject bestaande uit 10 video's: Hoe hormonen werken, uit balans raken en wat je er in de basis aan kunt verbeteren. In een persoonlijk één op één gesprek met onze Hormoondeskundige wordt duidelijk waar je knelpunten liggen en wat je specifieke hulpvraag is. Er wordt serieus aandacht geschonken aan waar jouw behoefte ligt. Maken we samen een persoonlijk voedingsplan en kunnen we met behulp van het bijhouden van een Journal zien wat je vooruitgang is.

Een persoonlijke cursus waarmee direct aan de slag kunt. Je de mogelijkheid krijgt je vragen te stellen aan de expert op het gebied van hormonale klachten, tijdens de live sessies, die wekelijks plaatsvinden. Het gehele jaar kun je hieraan deelnemen!

Naast dit coachingstraject krijg je toegang tot een prachtige 15 delige documentaire serie over voeding en hormonen, waar je je Netflix serie even voor opzij zet. Je kunt onbeperkt online-evenementen, webinars en trainingen bijwonen van specialisten en therapeuten over diverse onderwerpen. Alle informatie over het herstel van je hormonen en wil je toch een therapeut bezoeken, dan hebben wij de geschikte therapeut voor jou 'in huis'. Gewoon online je vragen stellen, inzicht krijgen in je hormoonhuishouding en ervaringen delen met gelijkgestemden? Reserveer dan snel je plek. Instappen oplet gewenst moment is mogelijk!

Hormoontherapeut

Investering in jezelf voor:van € 495  t.w.v. € 1095

  • Geen wachtlijsten, reistijden en direct contact
  • 10 video's onbeperkte bekijken
  • Wekelijkse Webinars met live ondersteuning
  • 15 video's voeding en hormonen met Rineke Dijkinga, direct beschikbaar
  • Toegang tot ons platform
  • Journal en voedingsplan t.w.v. 
  • 1:1 gesprek na uitgebreide Anamnese t.w.v.
  • Onbeperkt webinars bijwonen van specialistenLaat al deze informatie je niet ontgaan!      Krijg zelf grip op je eigen hormonen

Overtuigd?

Meld je dan nu aan!

AANMELDEN 


Onbeperkt toegang