hormoontherapie

Ontdek Alle informatie en hulp online!

                                                                              Ondersteund door artsen,

specialisten,

hormoontherapeuten

en ervaringsdeskundigen.

Hormoon Therapie

DESKUNDIG ADVIES

Direct contact met Hormoondeskundigen.

films Hormonen

INFORMATIE EN CURSUS

Films en webinars,  vol informatie voor een betere Hormoonbalans.

Hormoon forum

KLANKBORD

Sluit je aan bij speciale groepen met dezelfde ervaringen.

Hormoontherapeut

Deskundigheid staat bij ons voorop

Onze specialisten staan internationaal te boek als autoriteiten op hun vakgebied. Dankzij hen heeft Hormoon Community Nederland alle parate kennis over hormonen, hormoonverstoorders en hormonale klachten in huis. Vrijwel alle informatie is terug te vinden op dit platform. Mocht jij ergens mee zitten waarover je niets of onvoldoende terugleest, geef ons een gil en je krijgt alsnog het antwoord. Wij zijn er om jou te helpen, wij wijzen jou de weg. Langer zoeken is echt niet nodig. De oplossing voor je hormonale problemen ligt vanaf nu binnen handbereik.

Anita Admiraal, oprichtster van dit platform ging zich tijdens een gediagnostiseerde burn-out verdiepen in de materie hormonen en schrok hoe vaak klachten worden afgedaan als ‘iets dat tussen de oren zit’. Te weinig artsen en therapeuten zijn op de hoogte van hormonen en de gevolgen van hormonen die niet in balans zijn terwijl hormonen de belangrijkste communicatiemiddelen in ons lichaam zijn. Dat verklaart waarom medicijnen niet altijd aanslaan en bepaalde diëten averechts werken. Daar is nog een wereld in te winnen, en daarom richtte ik dit platform 8 jaar geleden op voor een breder draagvlak. ,,Hormonen worden te vaak over het hoofd gezien. Aan mij de taak daar verandering in te brengen.”

Onze aangesloten artsen, specialisten en therapeuten bieden je de oplossing bij hormonale klachten zodat al dat jarenlang getob je bespaard blijft. 

We helpen je met zinvolle adviezen en openen directe deuren naar de hormoontherapeuten die jou serieus nemen. 

Voeding en Hormonen

Films en webinars

  • Geen wachtlijsten, reistijden en direct contact
  • Je krijgt deskundige hulp en inzicht bij specifiek vraagstukken
  • Prachtige documentaire films leren je meer over voeding en hormonen
  • In onze webinars kun je direct vragen stellen aan specialisten
  • Laat al deze informatie je niet ontgaan, wordt baas over je eigen hormonen
Hormoontherapeut

Wat krijg ik als betalend lid?

Normaal geeft de investering van slechts € 495,00 je toegang tot het bijwonen van een traject met een uitgebreide uitleg over het  hormoonstelsel. Een minicursus bestaande uit 6 Webinars: Hoe hormonen werken, uit balans raken en wat je er in de basis aan kunt verbeteren. Een persoonlijke cursus t.w.v. € 795! Waarin je de mogelijkheid krijgt je vragen te stellen en indien nodig we je kunnen doorverwijzen naar de juiste therapeut voor verdere coaching of behandeling.

Bij deze minicursus krijg je toegang tot een prachtige 15 delige documentaire serie over voeding en hormonen, waar je je Netflix serie even voor opzij zet. Je kunt een jaar lang gratis online-evenementen, webinars en trainingen bijwonen van specialisten en therapeuten over diverse onderwerpen. Alle informatie over het herstel van je hormonen en wil je toch een therapeut te bezoeken, dan hebben wij de geschikte therapeut voor jou 'in huis'. Gewoon online je vragen stellen, inzicht krijgen in je hormoonhuishouding en ervaringen delen met gelijkgestemden? Reserveer dan snel je plek.

Debbie Simones

Art director

Blije klant

Mijn zoektocht naar de juiste informatie had me bespaart gebleven als ik dit platform eerder had ontdekt. Inmiddels heb ik meer inzicht in mijn eigen grip op mijn hormonen en door alle tips, video's en antwoorden op mijn vragen ben ik in korte tijd weer mezelf, voel me gehoord en enorm geholpen! Een échte meerwaarde voor iedereen die met hormonale klachten te maken krijgt.

SPECIAAL AANBOD

TOT 1 OKTOBER BIEDEN WE EEN SPECIAAL AANBOD, MIS DIT AANBOD NIET EN SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN. Waarde van € 795 voor slechts € 95.