HISTADELIE

EEN REACTIE OP VOEDINGSSTOFFEN DIE ZIJN MEGA NIET KENT

SYMPTOMEN EN OPLOSSINGEN

SYPTOMEN

Wat is Histadelie? 

Er is een grote groep mensen die overgevoelig zijn voor histamine. Er treden klachten op na het eten van voedingsmiddelen die histamine bevatten of vrijmaken.

Histadelie wordt gekenmerkt door slapeloosheid, dunne ontlasting, jeuk, verstopte neus, maagpijn, misselijkheid en aanhoudende hoofdpijn. Er is een neiging tot depressie, een toestand van chronische innerlijke spanning en een obsessief-compulsieve stemming met een kort humeur en zelfs fobieën. Als je 's nachts in bed ligt te hopen op slaap, maar je hersenen niet stoppen, kan dit het geklets histamine zijn dat zichzelf tot uitdrukking brengt.

Histamine wordt gemetaboliseerd door methylatie.  Wanneer de histaminegehalten toenemen, kan de voorraad beschikbare methyldonoren worden opgebruikt. Normaal gesproken consumeren we voldoende methyldonoren uit ons voedsel. Wanneer de afgifte van histamine echter niet wordt gematcht door voldoende methyldonoren, neemt het niveau van histamine toe en ontstaan histadelia-symptomen.


TWEE WEKEN VOOR DE MENSTRUATIE

slapeloosheid, overactiviteit en innerlijk spanning

jeuk, verstopte neus

maagpijn, misselijkheid, diaree

obsessief gedrag en neiging tot depressie

allergieën en snel problemen met luchtwegen

RECEPTEN

BEWEGEN

VITAMINES

BIO-IDENTIEK

THERAPIE

WAT IS DE BEHANDELING VOOR HISTADELIE

BLAH BLAH.....

HET IS GENETISCH BEPAALD

VOEDING

LICHAAMSBEWEGING

VOLDOENDE SLAAP

RITME

THERAPIE

PRAAT EROVER

BELANGRIJK IS GERICHT ADVIES TE KRIJGEN VAN EEN GESPECIALISEERD HORMOONTHERAPEUT DIE VANUIT ERVARINGSDESKUNDIGHEID JE ZULT BEGRIJPEN EN EEN VOORBEELD VOOR JE KAN ZIJN DAT ER OP EEN NATUURLIJKE MANIER IETS AAN TE DOEN IS.